Shoot Me In The Hart / A szivemre célozz!

színes, feliratos, koreai filmdráma, 102 perc, 2015 

Az elsőfilmes Mun Je-yong rendező Jeong Yu-jeong 2009-es, azonos című bestseller regényét vitte filmre.
Soo-myung (Yeo Jin-goo) és Seung-min (Lee Min-ki) egyszerre kerülnek elmegyógyintézetbe. A két fiatal férfi tökéletes ellentéte egymásnak. A visszahúzódó Soo-myung ténylegesen pszichotikus eset, míg a nagydumás Seung-min csak a családi örökösödési perpatvarnak és a rokonok ármánykodásának köszönhetően került a zárt osztályra. Soo-myung és Seung-min összebarátkoznak, és együttes erővel készülnek a nagy szökésre. Egy film a szorongásról, a küszködésről, a reményről és legfőképp az életről és annak igazi értelméről.

L E T Ö L T É S


Google Plus megosztás

Készítette: Robi Sagi

2 megjegyzés:

  1. A koreai filmek mindig megríkatnak. Ez is.
    Vontatottan, és szétszabdalva indul a film, s bevallom az első fél óra után majdnem lekapcsoltam,mert már sok volt az őrültek házából,meg az állandó verekedésből,de aztán a film második fele elhozza a mélyebb mondanivalót,és megismerjük a főszereplők múltját, így már értelmet nyer a film, a legvégére pedig meghozza a várt katarzist. Az utolsó mondat elgondolkodtató,és erőt adhat mindenkinek,aki küzd a melegségével,és az érzéseivel. Ajánlom a filmet! Köszönjük!

    VálaszTörlés
  2. Szívhez szóló egy film. Mindenkinek ajánlom szexuális beállíttotságtól függetlenül van mint tanulni ettől a filmtől .

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)