Könyvajánló

A tanítvány 1.

A fikciós történet egy kiemelkedően tehetséges, fiatal egyetemi professzor és azonos nemű tanítványa között kibontakozó, perzselő szenvedélyről szól, sajátos formában. A vonzalom, az önmarcangolás, a beismerés és a beteljesülés fázisait mindkét főszereplő szemszögéből láthatja az olvasó, betekintést nyerve abba, mi játszódik le egy fiatal fiú lelkében, aki ráébred, hiába futott eddig a lányok után, most mégis egy férfi iránt táplál eddig soha nem tapasztalt, olthatatlan vágyat.

A tanítvány tabukat döntöget, kendőzetlenül tárja az olvasó elé a szexuális beteljesülés legintimebb részleteit is, de bebizonyítja, a szerelem azonos neműek között is lehet ugyanolyan elsöprő, mint férfi és nő között. A szerző az elsőkönyves Becca Prior, aki nem megbotránkoztatni, hanem szórakoztatni szeretné olvasóit, és elvinni egy olyan világba, amely ugyan rengeteg embert érdekel, mégis nagyon ritkán merünk beszélni, sőt olvasni is róla.

A tanítvány 2. 

Küzdelem és remény. Néha olyan döntések elé állít az élet, ahol csak vesztes lehetsz.
Ha gyáva vagy, elveszíthetsz valakit, aki mindennél többet jelent számodra. Vagy küzdhetsz…
Küzdhetsz a világ ellen, a nehezebb utat választva… A harcot egyedül vívod, társad csupán a remény.
A remény, ami mindig elkísér, bármit is sodorjon eléd az élet. Bíznod kell és szeretni… Mert élni csak szeretve érdemes.
Vannak szerelmek, amik az égben köttetnek, és bármennyire szeretnéd elhitetni magaddal, hogy minden a te döntéseden múlik, az élet megtanít rá, hogy vannak kivételek.
Lewis és Harry története folytatódik…

A tanítvány 3.

Amikor ​azt hiszed, végre tiéd, amire legjobban vágytál, rájössz, hogy az embernek mindig vannak új céljai. 
Sosem vagyunk elégedettek. Talán ez a legnagyobb hibánk… De lehet, hogy ez visz előre, ez inspirál. 
A váratlan események úgy irányítják a sorsodat, mintha minden előre eltervezett lett volna, csakhogy erre általában utólag jön rá az ember. 
Sosem tudhatod, mit hoz a holnap. ehet, hogy minden, amit abban a percben kudarcként élsz meg, afelé visz, hogy valóra váljanak az álmaid. 
De az is lehet, hogy egy döntésed tönkreteszi a szépen felépített életed. Választásaid meghatározzák a sorsodat, és gyakran másokét is. 
Vajon jól döntesz, vagy elbuksz? A választ sokszor csak a távolabbi jövő adja meg. 
Harry és Lewis együtt kezdik el a nagybetűs életet, örömökkel, nehézségekkel, váratlan találkozásokkal. 


Nos, nekem nagyon tetszett amit eddig olvashattam. Meleg regény, kendőzetlen erotikával, jó volt mindkét főszereplő fejébe belelátni, bár az ismétlés kicsit zavart, de a 2.könyvben már kevesebb van belőle. A tanár-diák viszony most leszűkül azért 6 év korkülönbségre, s imádom őket, mert romantikusak, kacérkodnak, nagyon figyelnek egymásra, öröm, bánat, vívódás, minden életszerűen. A haverok is kedvelhető karakterek, Nasir nagyszerű barát, a nagyit imádom, Lewis húga is színesíti a szereplőket.

A 2.könyvben örömmel vettem, hogy a két fiú családjáról többet megtudtam, s a Nassir Teddy pároson jót szórakoztam. Tetszett, hogy Lewis és Harry is fejlődik ebben a kapcsolatban. ""Mára ott van az otthonom, ahol ő van, és a szívem örökre nála marad zálogul, bárhol is legyek." 
Sajnáltam Harryt az anyja miatt, de most az apja mellé áll, s próbálja pótolni, amit elmulasztott. Lewis pedig nem enged a csábításnak a munkahelyén.
Amit sajnálok, hogy igazán nincs kibontva, hogy Lewis miért lett visszahúzódó meleg és coming outja is elnagyolt. "Könnyebb magadra tetováltatni a vallásodat, vagy, hogy milyen drukker vagy, és büszkén viselni, mint azt, hogy meleg vagy."
Kritika, hogy még egy lektor átnézhette volna a helyesírási hibák miatt a regényt. No meg talán a 3.könyvben többet megtudhatok, hogy miért is szeretik annyira egymást a szépségükön, a szexen kívül. Nagyon várom, hogy olvashassam a folytatást.

Üdv: Matie
Google Plus megosztás

Készítette: Meleg Film Felirat

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönjük a hozzászólásod! :)