Closet Monster / Szekrénybe zárt igazság

színes, feliratos, kanadai filmdráma, 86 perc, 2015


Oscar máig nem tudta kiheverni azt a traumát, amikor gyerekkorában tanúja volt egy homofób támadásnak, majd szülei válásának. Most együtt él a kiszámíthatatlan apjával, miközben attól tart, hogy valójában a fiúkhoz vonzódik. Oscar mindent megtesz, hogy elfojtsa szexuális vágyait, és a képzelet világába menekül. Amikor találkozik a jóképű, lázadó szellemű új kollégával, Wilderrel, őrült vágy és bénító félelem fogja el. Ha fel akarja fedezni a boldogságot, akkor teret kell engednie érzelmeinek.


Google Plus megosztás

Készítette: Robi Sagi

6 megjegyzés:

 1. Ezt nagyon vártam már.<3
  Köszönet érte. <3 <3

  VálaszTörlés
 2. Köszönet a fordítónak, szuper jó volt a fordítás és az időzítés is. Szép munka. A szerkesztőknek pedig köszönöm a feltöltést.
  Üdv: kritikus

  VálaszTörlés
 3. IMÁDTAM! :)

  Köszönöm! És úgy egészében mindenki munkáját, aki ezeket a filmeket, és sorozatokat összegyűjti, foglalkozik velük! ;)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a filmet . De azok a szomorú végek ... Hálásak vagyunk a munkátokért !

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a filmet . De azok a szomorú végek ... Hálásak vagyunk a munkátokért !

  VálaszTörlés
 6. Erősen kortárs "coming out" filmdráma, egyedi átkötésekkel, és a főszereplő srác háborgó kamasz lelkivilágának különös bemutatásával. Sokszor a valóságból áttérünk az ő belső lelkébe, saját hörcsögének monológjaival, amely néha viccesnek hat, de aranyos. A filmzene telitalálat! A sztori nem laposodik el, és persze megint ott tartunk, hogy apuka,anyuka rossz,a nevelés rossz, a végeredmény pedig egy lázadó, meleg fiú, aki keresi sajátmagát, és néha egészen mély dolgokban találja magát. Ajánlott film.

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)