Monster Pies / Csodálatos szerelem

színes, feliratos ausztrál dráma, 2013. 85 perc

Mikor William megismerkedik a vele egyidős Mike-kal, a két tizenéves fiú között felgyullad egy szikra, mely a végtelen lehetőségek határait vázolja fel kettejük között. A hihetetlenül szép melodráma az első szerelem szépségeit, nehézségeit és végtelen hatalmát tárja a néző elé. A film Ausztráliában meghódította a közönséget ártatlanságával, őszinteségével, és rendkívül megható sztorijával.
LETÖLTÉS
Google Plus megosztás

Készítette: Robi Sagi

4 megjegyzés:

 1. Ez egy egészen szolíd ausztrál romantikus dráma (némi hasonlósággal a Csodálatos dolog c.angol filmmel) jó a történet, kíváló a film zenéje is !Aki erotikus jeleneteket vár a filmtől az nagyot fog csalódni mert ebből a szempontból a film nagyon prűd (a nemi erkölcsre szigorúan vigyázó)! Bár a srácok aranyosak a filmben a színészi képességük azért hagy némi kívánnivalót. Azért nekem tetszett. Megtekintését ajánlom, köszönet a feltöltésért!

  VálaszTörlés
 2. A kivitelezés kicsit gyengécske, bár szép az operatőri munka. De maga a történet szép, s meglepő fordulat is van benne. Kösz.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm a filmet. Megható és az életről szól.

  VálaszTörlés
 4. Töb is belefért volna ebbe a filmbe, és a színészek elég gyengén játszanak,de nem lehet nem szeretni ezt a filmet. A történet, a találkozásuk csodálatos, és a dráma,ami kialakul, hihető, életszagú, és sajnos tragikus. Ha vágysz valami romantikusra,ám egyben tragikusra, tied ez a film, a maga összes szép, és drámai fordulatával.
  Ajánlott film!

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)