Cut Snake / Veszett kígyószínes, feliratos, ausztrál thriller, 94 perc, 2014

Melbourne, az 1970-es évek közepén. Sparra Farrel élete egy részét a rácsok mögött töltötte. Szabadulása után a volt fegyenc megpróbál új életet kezdeni egy új városban. Becsületesen dolgozik, és eljegyzi a gyönyörű Paulát. A múlt árnyai azonban visszatérnek. Feltűnik ugyanis a színen Pommie, a karizmatikus és vészjósló egykori cellatársa, aki a kiengedése után kinyomozza Farrel új címét. A férfi váratlanul egy olyan világban találja magát, amit örökre maga mögött szeretett volna tudni.


Google Plus megosztás

Készítette: RÓ BERT

8 megjegyzés:

 1. Nemrég kijött a Bluray is hozzá, így akinek HD-ben kellene, a felirat a Bluray verziókhoz is passzol.

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Kiváló film! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a valós történetet (1970-es évek Ausztrália) feldolgozó "őrülten szenvedélyes" meleg/bi témájú ausztrál thrillert.Tudtátok hogy a film elkészítése 3 évet csúszott mert a film rendezője (Tony Ayres) 2010-ben a film egyik főszereplőjét Alex Russelt (Sparra Farell) nem találta elég "érettnek" az adott film főszerepére ? Dícséret a felirat készítőjének :Olajos Ákosnak hiszen a felirat karakterkódolása HIBÁTLAN,azaz tökéletesen felismerik a DVD/Blueray lejátszók is! Az én IMDb-m 7/10 ! Nagy köszönet a film feltöltéséért!

  VálaszTörlés
 4. Kérnék segítséget, miért nem tudom letölteni, hibaként azt írja ki, hogy a fájl túl nagy hogy megbízhatóan kezelje a memóriában. Előre is köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. valószínűleg kevés a hely a gépeden.

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. A hiba egyértelműen nálad van...

   Törlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)