American Translation

színes feliratos francia filmdráma, 2011. 109 perc

Chris démonikus, attraktív francia fiatalember, Aurore ereiben anyja révén francia vér is csörgedezik, apja gazdag amerikai és jó családból származik. Míg Chris otthona kereken mozog, Aurore-nak párizsi luxuslakás áll rendelkezésére. A film egy romantikus szerelem klasszikus története is lehetne, ám a fiúnak van egy sötét titka.
Chris biszexuális és Aurore-al való szenvedélyes szerelmi viszonya mellett fiúkkal is van kapcsolata. A gondosan kiválasztott fiatalemberek számára légyottjuk végzetes – Chris ugyanis sorozatgyilkos és a lány ezt hamarosan megtudja. Aurore, aki vakon és naivan beleszeretett, bizalmasa és tettestársa lesz.

Google Plus megosztás

Készítette: Robi Sagi

1 megjegyzés:

  1. A kritikusok szerint : "Ütőképes, intenzíven szexi és vadul ellentmondásos- American Translation egy csavaros újgenerációs Bonnie és Clyde ." A film nekem is tetszett DE : ha figyelembe vessszük, hogy a film francia akkor az erotikus jelenetek terén túlságosan is visszafogott azaz NEM realisztikus az ábrázolásmód azaz a kamerák NEM mutatnak meg mindent amit lehetséges és szerintem ezért is pontozták LE IMDb-ben a filmet ! Aki szereti a thrillert némi erotikával,annak tetszeni fog!A film feliratának karakterkódolása hibátlan, azaz felismerik a DVD/Blue-ray lejátszók is! Nagy köszönet a feltöltésért-megosztásért ! Csak így tovább szerkesztők sok hasonló filmet kérünk! Köszönöm.

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)