Looking: a film
színes, szinkronizált, amerikai film, 90 perc, 2016

Két esztendeje követhetjük nyomon az HBO saját gyártású sorozatában, a harmincas éveiben járó, San Franciscóban élő három homoszexuális barát, Patrick, Agustín és Dom kalandjait, akik a boldogságot és a szerelmet keresik. A különleges vígjáték a történet utolsó fejezetét meséli el. Naturalizmussal és humorral fűszerezve mutatja be a kiegyensúlyozatlan lehetőségek és jogok korában a homoszexuális fiatalok mindennapjait a mozgalmas és szexuálisan nyitott San Franciscóban.

L E T Ö L T É S    
Google Plus megosztás

Készítette: Meleg Film Felirat

5 megjegyzés:

 1. Böf-Böf, köszönöm a filmet! Élvezzük a nyarat!

  VálaszTörlés
 2. Fel tudnátok rakni osztott-ra is? Előre is köszi! :)

  VálaszTörlés
 3. Szia Dávid! Csak a magam nevében írok, nem tudom mi a véleménye Robbynak és Balázsnak.
  Nem találom értelmét, hogy egy film több helyen is fenn legyen. Nem hiszem, hogy bárkinek is probléma lehet a MEGA-ról filmet letölteni. Ez az egyik ok. A másik pedig, hogy sajnos az osztott.com-ra, csak a kora reggeli órákban és éjjel lehet feltölteni filmet. Napközben, van amikor 3 kisérletre se sikerül, másfél-2 órai kínlódás után sem. Ha problémád adódik a MEGA-ról való letöltésnél, szívesen segítünk a megoldásban.

  VálaszTörlés
 4. A film tulajdonkeppen semmi ujjat nem nyujtott. Megszokott modon zajlottak az esemenyek,nagyo sajnalom hogy Kevint nagyon keves ideig "csempesztek" be a sorozatba.Igazan adhattak volna szelesebb szerepet neki.Tovabba mar anagyon idegesit az a Ricsi. A vege meg egyszeruen borzalmas szerintem ,Semmit nem csinaltak ezzel a filmel ez nem tekintheto lezarasnak . tulajdonkeppen a masodik evad ismetlese csak abban legalabb voltak szep pillanatok Patrick es Kevin kozott.

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)