The Perks of Being a Wallflower /Egy különc srác feljegyzései/

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 102 perc, 2012


Egy gyönyörű film barátságról, szerelemről, másságról! A főhős, Charlie egy gimnazista srác, aki egy nem létező barátnak írt leveleken keresztül mutatja be életét. Charlie-nak elég unalmas élete van. Nincsenek barátai, és a családjával sem felhőtlen a kapcsolata. Nagy bánata, hogy a legjobb cimborája öngyilkos lett, de próbálja az eseményen túltenni magát. Később a gimiben összebarátkozik vele egy csoport végzős, Sam, Patrick, Brad és Mary, akik megmutatják a fiúnak, hogy bizony az életet lehet másképp is élni. Charlie élete gyökeresen megváltozik.

LETÖLTÉS

Google Plus megosztás

Készítette: Robi Sagi

3 megjegyzés:

  1. Ez nem éppen meleg témájú. A főszál nem a melegséggel kapcsolatos, csak van benne egy meleg fiú.

    VálaszTörlés
  2. Bizony ez nem meleg témájú film Leito .... de egy nagysikerű regényből készült kiváló ifjúsági film ami ugye ritka mert az amerikai filmek világa egy normál európainak "unidegen" de ez a film a kevés/ritka kivételek közé tartozik!Friss, üde, szórakoztató + jó a zenéje és akár többször is nézhető ami ugye nem elhanyagolható szempont a letöltés tervezésénél.Először a Pink Mozi ajánlójában láttam a filmet és örülök hogy a "Sági Robi" megosztotta a MFF oldalán is amiért nagy köszönet neki !!!

    VálaszTörlés
  3. Azért ott van benne a meleg szál (Patrick) Csodálatos film. Ezra Miller az egyik kedvenc színészem. Beszélnünk kell Kevinről c. filmben láttam először, amelyben félelmetesen jó alakítást nyújtott, ajánlom mindenkinek megnézésre.

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)