Please Like Me S01-S03Színes, feliratos, romantikus vígjáték sorozat,  30 perc, 2013

Josh a barátnőjével való szakítás után rájön, hogy ő valójában homoszexuális. Claire, az exbarátnő és Tom a legjobb barát és szobatárs segítségével megpróbálja megvívni a másságának elfogadásáért való harcot szüleivel, de ez nem megy könnyen. Ráadásul minden sokkal komplikáltabb lesz, amikor felbukkan az életében a fiatal és jóképű Jeff, aki iránt romantikus érzései támadnak.LETÖLTÉS:


Köszönjük a feltöltést Sagi-nak!
Google Plus megosztás

Készítette: RÓ BERT

6 megjegyzés:

 1. a harmadik évad ötödik részétől csak nálam csúszik a felirat? :( kb 1-2 mp-t de azért zavaró :( és sajnálnám, ha nem tudnám megnézni, mert nagyon tetszik a sorozat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Réka! a helyzet a következő. Tényleg rossz a 4.résztől kezdve a felirat időzítése. Már az elején csúszik, általában 2.5 mp-t. Sajnos hiába csúsztatom el a feliratot, később újra előjön a csúszás. Az opensubtitlesnél jelezve van hogy melyik filmhez jó a felirat, letöltöttem kettőt is, de ugyanez a hiba. Amig nem lesz valahogyan javítva, próbáld VLC-vel nézni a filmet, és fenn az Eszközök beállítás alatt találod a Hangolás és hatások opciót. Ott a Feliratsáv-szinkronizálásnál tudod eltolni bármelyik irányba a feliratot. Ezt megcsinálod az elején, és úgy láttam, ha még egyszer megcsinálod a film közepe felé, elég jó stimmelni fog a felirat.

   Törlés
  2. Szuper, köszönöm szépen a választ :) VLC-t használok, de nem ismertem a funkciót, köszönöm, majd kipróbálom!

   Törlés
 2. Köszönet a feltöltésért! :D

  VálaszTörlés
 3. Foglalkoztok-e feliratozással? Sajnos a nemrég indult új évadot már nem fordítja a fordító... kár nagyon érte...

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok! Én is szívesen fogadnék egy fordítást, hiánypótló egy sorozat. :)

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)