El mar - A tengerSzínes, feliratos, spanyol filmdráma, 107 perc, 2000

A spanyol polgárháborúban járunk, ahol pár gyerek egy rejtekhelyrõl lesi végig, hogyan végeznek ki a falangisták néhány embert a faluból – többek között az egyikük édesapját. Az erõszak erõszakot szül, a gyerekek szinte kényszeresen a felnõttek viselkedését követik, amibe ketten is belehalnak. A túlélõ három gyerek (két fiú és egy lány) évekkel késõbb találkozik egy tüdõszanatóriumban. Mindegyikük másként küzd meg a tudatalattiból fel-felbuzogó múlttal. Az egyik egyfajta elkorcsult, homoszexuális vallási fanatizmusba menekül, a lány az aszexuális apácaságot választja, a harmadik pedig belebukik ama küzdelmébe, hogy egyéniség legyen belõle.LETÖLTÉS

A filmet és a feltöltést köszönjük Sagi-nak!
Google Plus megosztás

Készítette: RÓ BERT

7 megjegyzés:

 1. Nekem elejétől a végéig lekötötte a figyelmem a film! Röviden klassz volt! Sok ilyen Európai filmet kérnénk .... ha lehet!

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Nekem elejétől a végéig lekötötte a figyelmem a film! Röviden klassz volt! Sok ilyen Európai filmet kérnénk .... ha lehet!

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Egyszer is elég lett volna közölni! :)

  VálaszTörlés
 6. Egyszer írtam Robi! De a technika ördöge ezek szerint megviccelt és többször írta ki ....

  VálaszTörlés
 7. Remek alkotás egy elveszett generációról,akik a háborúban nőttek fel,illetve voltak gyerekek. Ne egy csöpögős meleg filmre készülj, hanem egy korrajzra. Erős képek, erős történet, és meglepő fordulatok várnak. Ajánlott film!

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)