Un amour á taire - A Love to Hide / Elhallgatott szerelem


Színes, feliratos francia dráma, 102 perc, 2005


A film a második világháború idején, Franciaországban játszódik. A főszereplő Jean, édesapja mosodájának leendő örököse. Boldog szerelemben él Phillippel, aki munkásember, de próbálja a zsidókat menteni. Egy nap felbukkan Jean gyerekkori barátja, a zsidó Sara, akinek egész családját kiírtották menekülés közben. Jean haza nem viheti a lányt apja zsidóellenessége miatt, így a barátjához viszi. Phillipp szívesen fogadja. Kérdés, hogy a Jeanba hosszú évek óta szerelmes Sara hogyan viseli a két fiú szerelmét.FILM LETÖLTÉSE

Google Plus megosztás

Készítette: Márk Fazekas

10 megjegyzés:

 1. ennek a filmnek megint mas letoltesu tipusa van,,,hogy kell levenni!? Itt csak en vagyok szamar,,,:(

  VálaszTörlés
 2. Micsoda hatalmas film,milyen uzenet!!! Siras nelkul nem lehet kibirni...megegyszer meg kell nezzem de higadtabban!

  VálaszTörlés
 3. Micsoda hatalmas film,milyen uzenet!!! Siras nelkul nem lehet kibirni...megegyszer meg kell nezzem de higadtabban!

  VálaszTörlés
 4. Micsoda hatalmas film,milyen uzenet!!! Siras nelkul nem lehet kibirni...megegyszer meg kell nezzem de higgadtabban!

  VálaszTörlés
 5. link törölve.. :(

  VálaszTörlés
 6. Javítva lesz.
  Addig is megnézheted itt: https://www.youtube.com/watch?v=PKhAkmLFWac

  VálaszTörlés
 7. Nagyon megrázó film,potyogtak a könnyeim :)))

  VálaszTörlés
 8. Egy tökéletes világban minden tökéletes lenne.
  Számomra ez egy újabb holokauszt film. De mivel az atrocitásokat a zsidók ellen már más filmekben teljesen kimerítették így a rendező a melegek elleni (eddig többé,kevésbé nem feltárt- elhanyagolt ?) náci kegyetlenkedést helyezi a fókuszba. Számos figyelemreméltó jelenet van a filmben annak ellenére hogy lyukak(hézagok) vannak a filmben és a motiváció sokszor nem egyértelmű.
  Ez nem egy könnyű és vidám film, ennek ellenére én szeretném ajánlani, mint egy történelmi leckét-tanulságot , amely azt mutatja, hogy miből jön az a fajta embertelen gyűlölet, és tény hogy a náci időkben a homoszexuálisok elfogták, megkínozták és megölték A tragédia az, hogy ez a fajta dolog , gyűlöletkeltés napjainkban is tart szinte az egész világon (pl.Irán,Szíria de pl.USA is)!
  De mivel a kamerák nem mutattak meg mindent ami csak lehetséges ezért sok minden nem volt realisztikus azaz valósághű - ezért az én IMDb 7/10 .
  Megjegyzés : a film kritika minden esetben a filmet készítő stábnak szól(továbbá a film iránt érdeklődőknek) és nem a filmet megosztó MFF szerkesztőinek! Bár a film felirata késik,csúszik ennek ellenére köszönet a feltöltésért!

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)