Shank


Színes, feliratos angol dráma, 2009, 89 perc


Ez a Brit meleg témájú film garantáltan kiveri nálad is a biztosítékot!
Főszerepben Wayne Virgo(Cal), aki egy városi banda tagja! Titkolja másságát a többiek előtt, miközben a banda főfeje után epedezik! Jó szórakozásnak tartják a melegek bántalmazását! Míg nem Cal... 

A filmfelirat fordítását köszönjük MSzabi-nak!!!

L E T Ö L T É S

Google Plus megosztás

Készítette: Márk Fazekas

5 megjegyzés:

 1. Nem mondom, hogy rossz ez a film, de valahogy egyetlen karaktert sem találtam benne, akit megszerettem volna. Talán egyedül a tanár karaktere az, aki szerethető az egész filmben. Vagy a rossz szereplőválasztás számlájára írom, vagy annak, hogy eleve ez volt a cél, hogy ne szeressük meg a szereplőket. Én ugyanis egyetlen másodpercre sem szántam, vagy szerettem meg Cal karakterét.
  Általában hiányolom a happy endet a filmekből, de nem ilyen happy endre gondoltam. A negatív szereplő nem nyerte el méltó büntetését, az ártatlan viszont szenved. Persze Cal és Olivier szempontjából ez happy end, szerintem viszont nem az...

  VálaszTörlés
 2. Kedves ismeretlen Delain Delain ! Most olvassuk a haverokkal a megjegyzésed a Shank című filmhez ! EZ A FILM ÚGY JÓ AHOGY VAN !!! Valószínűleg azért nem érted mert álomvilágban élsz és csak gagyi amerikai filmeken nőttél fel ! Ámbár mindenki azt ír amit akar, de bugyuta megjegyzéseid máskor hagyd meg magadnak ! Köszönjük !

  VálaszTörlés
 3. Kedves Névtelen!
  A többi megjegyzésedhez már nem igen szeretnék semmit sem hozzáfűzni, de ezt nem kívánom figyelmen kívül hagyni.
  Mindenkinek meg lehet a véleménye egy-egy filmről, viszont megjegyzést csak úgy írjunk, hogy a másikat ezzel ne bántsuk meg. A filmről írj és ne a másik embert jellemezd.
  A többieknél alap dolog, hogy a másikat tisztelje, de úgy látszik van olyan ember akinél ezt külön kell kérni.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem jófilmvolt! Jobb mint amit vártam, nem bántammeg az időz, amit rászántam! Bár... Az előttem szólónak adnék igazat, miszerint, a rossz, nem kaptameg a büntetését! Ajánlani tudom csak a filmet! KFT (köszi a feltöltés)!

  VálaszTörlés
 5. Sajnos a felirat helyesírása hagy némi kívánni valót, sajnos az pocsék... !
  A film az jó !

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)