Dante's Cove S01E01-02 / Boszorkányátok


Színes, feliratos amerikai romantikus-dráma-misztikus feliratos sorozat, 84 perc, 2005


A sorozatban kényelmesen elegyedik a ’Buffy a vámpírok réme’ és a ’Fiúk a klubból’. 

Kevin követi a barátját, Tobyt a Dante’s Cove nevű szigetre, ahol úgy tűnik, mindenki meleg, de legalább is biszexuális. A legtöbb felvonultatott színész gyönyörű, izmos, jóképű, és mit ad Isten, olyan meleg van a szigeten, hogy kénytelen mindenki fél-pucéran járkálni. A legtöbb karakter univerzális, tehát a variációk széles sora létrejöhet közöttük – mindenki dughat a másikkal!
Kevin és Toby szeretik egymást. Azonban jön a probléma, mivel a sziget önmagában egy misztikus erőközpont, olyasmi, mint a pokol szája. Ambrosius, a jóképű férfi a 19. században egy helyes inasával megcsalja boszorkány kedvesét, aki egy eldugott pincében láncra veri a hűtlent, és átkot szór a fejére: a láncoktól csak egy fiatal fiú csókja szabadíthatja meg.
Jön Kevin, lesmárolja Ambrosiust, és indulhat a buli. Van bájolás, emberölés, gyerekek kísértetei, boszorkányok, élőhalottak, zombik, ami kell.
Ne számítsatok komoly témákra, mint a ’Fiúk a klubból’ esetében. A ’Dante’s Cove’ egy nagyon laza délutáni program, annyi szexxel, amennyi a csövön kifér! (A film leírása a http://melegkultura.freeblog.hu-tól származik)

LETÖLTÉS:   UNAIRED PILOT    1. RÉSZ        2. RÉSZ
AZ UNAIRED PILOT NEM TARTALMAZ MAGYAR FELIRATOT!
MI AZ AZ UNAIRED PILOT?

Google Plus megosztás

Készítette: Márk Fazekas

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönjük a hozzászólásod! :)