9 Dead Gay Guys


Színes, feliratos angol vígjáték, 2002


Két fiatal ír srác Dublinból Londonba utazik, hogy a londoni meleg életben "új húsként" keressenek egy kis pénzt. A két dzsigoló egyik kliense az aktus közben meghal, ám ez csak egy sorozat kezdete, hiszen mind a 9 kuncsaftjuk meghal. Ezután már csak a legendás ágyat keresik, ami a fáma szerint teli van pénzzel. (A feliratot nagyon szépen köszönjük RC-nek!)Google Plus megosztás

Készítette: Márk Fazekas

11 megjegyzés:

 1. Ezek a torrenetek tul lassuak,lehetseges volna mas formaba feletenni!?

  VálaszTörlés
 2. Napokig nem megy ezzekkel a torrentekkel,a film amugy is tobb mint 1gb..van mas lehetoseg feltenni/levenni mas formaba!?Kiirja kb 2 evig kellene a letolteshez:( please!

  VálaszTörlés
 3. Napokig nem megy ezzekkel a torrentekkel,a film amugy is tobb mint 1gb..van mas lehetoseg feltenni/levenni mas formaba!?Kiirja kb 2 evig kellene a letolteshez:( please!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha hazaérek, felrakom sz osztott.com-ra

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Sajnos nem lehet mega-val sem letölteni. :(

  VálaszTörlés
 6. Sajnos nem lehet mega-val sem letölteni. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A megáról többféleképp lehet letölteni.
   1. ahogy a segítség menüben is láthatod, kattints a LETÖLTÉS BÖNGÉSZŐN KERESZTÜL feliratra ( ha ennél a megoldásnál előfordul veled olyan, hogy egy bizonyos %-nál megáll a letöltés, javaslom a letöltés ideje alatt kapcsold ki a vírusítód, mert blokkolhatja a letöltést).
   2. töltsd le a megasync kiegészítőt, telepítsd a gépredre, majd a letöltésnél kattints a LETÖLTÉS MEGASYNC-kel feliratra, ha letöltötte a filmet, akkor a gépeden a dokumentumokban fogsz találni egy MEGA nevű mappát, a letöltött filmet ott keresd.
   3. használj egy IDM nevű programot, ezt sokan használják, ezzel is elég egyszerű a letöltés, ezzel nem fog megszakadni a letöltés sem.
   Az iDM-et letöltheted innen: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/internet_download_manager_6.12.html

   Törlés
 7. Mivel én töltöttem fel a Megára, most megnéztem...8 perc alatt lejött a film, letöltés böngészön keresztül Chrome-al. Hiba az Ön készülékében van kedves Csaba. :)

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásod! :)